Gratis sporten bij Plaza Fitness Calpe

Wat een fantastische deal: iedereen die bij ons aangeeft gebruik te willen maken van het beste fitnesscentrum in Calpe mag er één keer helemaal gratis komen sporten!

Plaza Fitness Calpe bevindt zich in Hotel Sh Ifach (het hotel staat tussen de zoutmoerassen en het strand in Calpe op ongeveer 4 km afstand van onze vakantievilla) en biedt een mooi geoutilleerde fitnessruimte met de mogelijkheden tot zelfstandig trainen, personal training, duotraining, groepslessen en training met draadloze EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) technologie.

Wil je zelf aan de slag in de fitnesszaal met allerlei cardio- en/of krachtapparatuur? Of vind je het leuker om mee te doen met de groepslessen met heerlijk opzwepende muziek? Beide mag, zolang je maar minimaal 16 jaar bent. En ben jij tussen de 12 en 16 jaar en wil je ook echt heel erg graag bij Plaza Fitness komen sporten, dan mag dat als er ook een volwassene met je mee komt sporten.

Plaza Fitness Calpe heeft gratis toegangskaarten beschikbaar gesteld zodat iedereen die in onze vakantievilla verblijft, éénmalig helemaal gratis mag komen sporten. Het enige wat wij daarom van jullie vragen is om tijdig (minimaal 2 weken voordat je in de villa aankomt) aan te geven wie er willen gaan sporten bij Plaza Fitness Calpe.
Let op: ze zullen niet toestaan dat jij 2 keer komt sporten en daarvoor naast je eigen toegangskaart ook een toegangskaart van een van de andere medehuurders gebruikt.

Om een indruk van de fitnessruimte te krijgen hier wat foto’s.
De laatste foto laat zien wanneer welke groepsles gegeven wordt.