Handige links

Carlos García Rosello runt een modern Fitness Centre in Calpe: Plaza Fitness Calpe wat zich in Hotel Sh Ifach bevindt. Ze spreken er ook Engels. Alleen gasten van Casa la Fustera krijgen een GRATIS toegangskaart voor het fitnesscentrum !!

 

 

 

 

Logo_solybikeJe kunt betrouwbaar en met prima service je fiets laten repareren of een moderne MTB, E-Bike of racefiets huren bij SolyBike In Calpe. Ze spreken ook Engels. Vraag naar Aarón of Toni.

 

 

 

Logo_la bonita

Héérlijk eten in Moraira bij Belgische eigenaren. De beste zeetong en ossehaaspuntjes die wij ooit in Spanje gegeten hebben. Wel wat duurder, maar nog altijd goedkoper dan in Nederland.

 

 

 

siete_lunas_01In het centrum van Calpe vind je een van onze favoriete restaurants waar je heerlijk à la carte kunt eten of voor een 3-gangen diner kunt gaan (minder dan € 20,00). Prijs kwaliteit verhouding erg goed! Ze zijn er bovendien ook op een glutenvrij dieet ingesteld (vraag er even naar) doordat de eigenaresse dit zelf moet volgen.
Reserveren noodzakelijk als je zeker wilt zijn van een plekje!

 

 

foto_la tartanaBij La Tartana (gelegen bij Hotel Montemar) is het goed eten voor een klein prijsje met vriendelijke bediening.
Advies: reserveer van tevoren, vooral als je in de gezellige tuin wilt zitten.

 

 

 

 

foto_eleven

Lekker loungen in Moraira aan de boulevard bij Grand Café – Restaurant Eleven. Je kunt er ook eten, maar tot nu toe hebben wij er alleen nog maar genoten van het uitzicht met een lekker glas wijn of ’n latte macchiato.

 

 

 

 

foto_tango

Logo_exoticZo is het in Calpe lekker loungen aan de boulevard bij Tango of Exotic (zitten naast elkaar).