Welkom op Casa La Fustera.

Design Vakantie Villa

A_ bea pool

Onze “contemporary villa” zoals de Engelsen zo mooi zeggen, is na de bouwperiode 2011/2013 nu helemaal klaar en dus ook klaar voor jullie als mogelijke huurders.

Casa - juni 2014 (67) Huis 2013 zomer (1) Huis 2013 zomer (45) Huis 2013 zomer (5)

Het huis biedt plaats aan maximaal 8 personen en heeft 4 ruime slaapkamers met uiteraard airco en boxspringmatrassen, 2 badkamers met toilet, buitendouche, zwembad en een prachtige tropische tuin rond de terrassen. Er is een benedenterras met groenzone én een groot dakterras met aparte opgang. Dus je kunt er prima met 2 gezinnen van 4 personen vertoeven. Er is voor een eventuele baby of peuter ook nog een camping-bedje aanwezig mét matrasje en een kinderstoeltje.  De villa is perfect gelegen tussen Calpe met haar prachtig grote witte stranden en mooie flaneerboulevards (3km) en het veel mondainer, pittoreske Moraira met zijn prachtige jachthaven (6km).

2012 febr 11_terrasnr11_1 2011 herfstvakantie (78)

La Fustera ligt daar net tussen in en is een kustdorpje van de stad Benissa, ook wel genoemd Benissa Coasta. Vanuit alle kamers en de terrassen, maar vooral ook vanuit het infinity zwembad kijk je uit op de 700m verderop gelegen Middelandse Zee. Waarin je al vanaf mei tot in november heerlijk kunt zwemmen door het relatief warme zeewater. Het supermarktje La Fustera (7 dagen per week open, met elke dag vers brood!) is ongeveer 400m lopen. Het strandje La Fustera is kleinschalig en vooral bij de locals bekend. Er zijn daar tevens een paar restaurantjes en een lounge cafébar te vinden, welke prima te belopen zijn vanuit de villa.

2012 juli 11 terrasje bij playa la Fustera

Ons huis is op aanvraag ook beschikbaar met 6 MTB fietsen, klaar om de offroadmogelijkheden van het heuvelachtig tot bergachtig achterland te verkennen. Racefietsen zijn vrij gemakkelijk mee te nemen (€100 via Ryanair), maar ook lokaal te huur. Van zeer goede kwaliteiten en we hebben een prima relatie met SolyBike/Toni’s Bikeshop (www.solybike.com in Calpe) waar je voor billijke prijzen vrijwel nieuwe Orbea’s kunt huren. We kunnen daar desgewenst in bemiddelen.

Al met al voor elk wat wils. Wil je je vakantie doorbrengen in het zonzekere Spanje in aangename temperaturen, met de bergen in je rug en de zee op loopafstand, maar niets inleveren op luxe, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Het huis is voorzien van ’n aantal TVsets (met uiteraard ook de gangbare NL zenders), wifi, airco’s in alle slaapkamers en zelfs keuken, infinity zwembad, supermoderne keuken met alle luxe die je je kan wensen (o.a. Quooker), BBQ, open haarden, Playstation, Wii en tientallen boeken in diverse genres. Er zijn 2 moderne badkamers waarvan 1 met jacuzzi. Geniet vooral van de prachtige uitzichten. Ommuurd zodat je optimale privacy hebt, met een eigen parkeerplek binnen de ommuring. En schaduwzones voor als je toch even uit de zon wilt zitten die door de ligging van het huis vrijwel de hele dag rond het huis te vinden is. Maar dat kun je beter in detail bekijken onder de kop “De Villa” in de menubalk hierboven.

Via e-mailadres lmm.van.beers@gmail.com kun je meer informatie opvragen. Of meteen een optie voor reservering nemen via de kalenderfunctie (tabblad Reserveren).

Voor een kleine video sfeerimpressie van het huis: videoCasaLaFustera

Volg ons op   facebook

A_ glashuis